RET

RETAbonnementUitleg
Welkom

op ovchipkaartabonnement.nl. Dit is de enige website met het volledige overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen in Nederland. Je ziet nu het overzicht met ieder OV-chipkaart abonnement RET. Je kunt gemakkelijk de abonnementen in andere regio’s bekijken als je ook buiten Rotterdam reist.

RET heeft in eerste instantie alleen nog eenmalige dagkaarten voor 1, 2 of 3 dagen. In een later stadium kan RET besluiten om echte abonnementen aan te bieden (waar gewoonlijk maandelijkse kosten aan verbonden zitten). Deze website is geheel onafhankelijk van de vervoerders en TLS. Heb je vragen of suggesties voor ons? Neem even contact met ons op.

OV-chipkaart abonnement RET

Een OV-chipkaart abonnement RET kun je gemakkelijk bestellen via de bestel link achter ieder weergegeven abonnement. Nadat je betaald hebt, moet je het abonnement nog wel even op je OV-chipkaart activeren. Dit kan bij een NS automaat en ook in veel supermarkten.

Uitleg over de website

Wij hebben het mogelijk gemaakt dat je zelf kunt zoeken in het totale overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen in Nederland. Hier is natuurlijk ook ieder OV-chipkaart abonnement RET bij inbegrepen. Hieronder staat een totaal overzicht. Zoek en filter zelf door gebruik te maken van de checkboxes links in beeld of door te typen in de zoekbalk.

Als je meer info over een abonnement wil bekijken of gewoon direct wil bestellen, dan kan dit door te klikken op de linkjes achter het abonnement. Heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje. Check ook de OV-chipkaart website voor meer algemene info over de OV-chipkaart.

vervoerder ov-chipkaart abonnement ret