RET

RETBedrijfAbonnementUitleg
Welkom

op ovchipkaartabonnement.nl. Dit is de enige website met het volledige overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen in Nederland. Je ziet nu het overzicht met ieder OV-chipkaart abonnement RET. Je kunt gemakkelijk de abonnementen in andere regio’s bekijken als je ook buiten Rotterdam reist.

RET heeft in eerste instantie alleen nog eenmalige dagkaarten voor 1, 2 of 3 dagen. In een later stadium kan RET besluiten om echte abonnementen aan te bieden (waar gewoonlijk maandelijkse kosten aan verbonden zitten). Deze website is geheel onafhankelijk van de vervoerders en TLS. Heb je vragen of suggesties voor ons? Neem even contact met ons op.

De RET verzorgt het bus- en tramvervoer in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Barendrecht, Ridderkerk, Dordrecht, Lansingerland, Zoetermeer, Maassluis, Poortugaal en Rhoon. Daarnaast de metro naar Spijkenisse, de RandstadRail metrolijn naar Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Nootdorp, Leidschendam, Voorburg en Den Haag, en twee buslijnen naar Delft.

In totaal zijn dit 57 buslijnen met 238 bussen, 10 tramlijnen met 118 trams en 5 metro- en sneltramlijnen met 152 metrotreinen. In het gebied vervoert de RET jaarlijks 185,7 miljoen reizigers (38,7 miljoen per bus, 59,9 miljoen per tram en 87,1 miljoen per metro). Al bijna 150 jaar zijn ze sterk verbonden met Rotterdam en omgeving.

OV-chipkaart abonnement RET

Een OV-chipkaart abonnement RET kun je gemakkelijk bestellen via de bestel link achter ieder weergegeven abonnement. Nadat je betaald hebt, moet je het abonnement nog wel even op je OV-chipkaart activeren. Dit kan bij een NS automaat en ook in veel supermarkten.

Uitleg over de website

Wij hebben het mogelijk gemaakt dat je zelf kunt zoeken in het totale overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen in Nederland. Hier is natuurlijk ook ieder OV-chipkaart abonnement RET bij inbegrepen. Hieronder staat een totaal overzicht. Zoek en filter zelf door gebruik te maken van de checkboxes links in beeld of door te typen in de zoekbalk.

Als je meer info over een abonnement wil bekijken of gewoon direct wil bestellen, dan kan dit door te klikken op de linkjes achter het abonnement. Heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje.

vervoerder ov-chipkaart abonnement ret