Noord-Holland

bij het overzicht van OV-chipkaart Noord-Holland. Hier vind je alle beschikbare abonnementen voor op de persoonlijke OV-chipkaart die geldig zijn in Noord-Holland. Je kunt bovendien erg makkelijk vergelijken op prijs, regio en type abonnement.

Heb je vragen of suggesties voor deze website? Schroom niet en stuur ons een bericht.

Wat is een OV-chipkaart abonnement? Waarom heb ik dit nodig? Simpel: als je regelmatig reist op een vast traject, in een bepaalde regio of gewoon buiten de spits, dan is een abonnement ideaal voor jou! Je kunt vaak korting krijgen als je zo’n abonnement op je chipkaart zet. Bekijk in dit overzicht zelf of een abonnement handig is voor jou en wat je ermee kunt besparen. Let op: een abonnement kan alleen op een persoonlijke OV-chipkaart gezet worden. Bekijk ons artikel voor meer info.

Naast regionale abonnementen, zijn er ook abonnementen die landelijk geldig zijn. Dit zijn bijvoorbeeld de trein abonnementen van de NS en een aantal abonnementen van TLS. Ook deze zijn weergegeven in onderstaand overzicht!

Gebruik de filters aan de linkerkant van het abonnement overzicht om makkelijk te filteren. Je kunt de checkboxes aan- en uitklikken om jouw voorkeuren te verfijnen. Bovendien kun je zoeken via de zoekbalk rechts boven het abonnement overzicht. Hier kun je allerlei zoekwoorden intypen, zoals de regio waarin je reist, maar ook de vervoerder die je zoekt of een trefwoord van de abonnement beschrijving.

Als je een geschikt abonnement hebt gevonden, kun je klikken op de ‘meer info’ en ‘bestellen’ knopjes achter het abonnement. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van de verkopende partij, dit is meestal de vervoerder. Heb je nog opmerkingen, vragen of tips? Laat het ons weten via de contactpagina.