GVB

Welkom op ovchipkaartabonnement.nl. Dit is de enige website met het volledige overzicht van alle OV-chipkaartabonnementen in Nederland. Je ziet nu het overzicht met alle OV-chipkaartabonnementen van GVB. Het zijn er immers erg veel en wij Nederlanders willen graag weten hoe en waar we op kunnen besparen!

Deze website helpt je met het vinden van het juiste OV-chipkaart abonnement van GVB. Maar ook van iedere andere vervoerder. Deze website is geheel onafhankelijk van de vervoerders en TLS. Heb je vragen of suggesties voor ons? Neem even contact met ons op.

GVB verzorgt het Openbaar vervoer met Metro, (snel)tram, bus en veerdienst. Het werkgebied ligt in de gemeenten Amsterdam, Diemen en het tot de gemeente Ouder-Amstel behorende Duivendrecht. Daarnaast exploiteert het GVB drie lijnen in Amstelveen, drie lijnen in de Haarlemmermeer en één in Muiden. Van de veerdiensten die het GVB uitvoert, gaan er vijf over het IJ en drie over het Noordzeekanaal

Het GVB was ooit onderdeel van de gemeente Amsterdam, maar sinds 2007 is het vervoersbedrijf verzelfstandigd tot een NV, waarvan de Gemeente Amsterdam alle aandelen bezit.

OV-chipkaart abonnement GVB

Een OV-chipkaart abonnement is handig om te kopen als je regelmatig reist. Je kunt dan een vaste korting krijgen binnen een regio waar een vervoerder rijdt. De abonnementen kun je online bestellen en na het afrekenen via een automaat op je kaart zetten. Deze automaten zijn er in verschillende soorten: de nieuwe ticketautomaat van de NS kan ook gebruikt worden om een besteld abonnement op je chipkaart te zeten. Op deze website vind je een overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen van het GVB zodat jij erachter komt welk abonnement geschikt is als je reist met GVB in Amsterdam.

Wij hebben het mogelijk gemaakt dat je zelf kunt zoeken in het totale overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen in Nederland. Hier is natuurlijk ook ieder OV-chipkaart abonnement GVB bij inbegrepen. Hieronder staat een totaal overzicht. Zoek en filter zelf door gebruik te maken van de checkboxes links in beeld of door te typen in de zoekbalk.

Als je meer info over een abonnement wil bekijken of gewoon direct wil bestellen, dan kan dit door te klikken op de linkjes achter het abonnement. Heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje.