HTM

HTMBedrijfAbonnementUitleg
Welkom

op de site waar ieder OV-chipkaart abonnement HTM is te zien! Waarom dit overzicht? Wij vonden het makkelijk om een overzicht te hebben van alle OV-chipkaart abonnementen in Nederland. Het zijn er immers erg veel en wij Nederlanders willen graag weten hoe en waar we op kunnen besparen!

Deze website helpt je met het vinden van het juiste OV-chipkaart abonnement HTM. Maar ook van iedere andere vervoerder. Wij zijn totaal onafhankelijk van een vervoerder of TLS. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

HTM  is een Nederlandse vervoersmaatschappij en gevestigd in Den Haag, die het openbaar vervoer met tram en bus exploiteert in de regio Haaglanden. Sinds 2006 exploiteert HTM een lightrailverbinding onder de naam Randstadrail naar Zoetermeer.

HTM verbinden mensen met mensen en mensen met plekken. Van deur tot deur en voor iedereen! We verbinden binnen de regio Den Haag, met de regio en daarbuiten. En dat doen ze al anderhalve eeuw.

HTM verricht haar vervoerdiensten op concessiebasis in de gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Zoetermeer. Deze gemeenten maken deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH), die sinds 1 januari 2015 als opdrachtgever fungeert voor al het openbaar vervoer in de Rotterdamse en Haagse regio’s.

OV-chipkaart abonnement HTM

Connexxion is een van de toonaangevende vervoerders in Nederland en is in bijna alle provincies wel actief met het verzorgen van het OV. Het OV-chipkaart abonnement Connexxion is geschikt om te reizen in gebieden waar Connexxion het OV verzorgt. In onderstaand overzicht zie je de mogelijkheden! Let erop dat je een abonnement alleen op je OV-chipkaart kunt zetten als je een persoonlijke OV-chipkaart hebt.

Heb je extra info nodig over wat een abonnement precies inhoudt? Lees hier meer over wat een abonnement inhoudt.

Extra uitleg over deze website

Wij hebben voor het eerst een totaaloverzicht van alle abonnementen voor op de OV-chipkaart gemaakt. Op deze site vind je hét overzicht met alle abonnementen. Je kunt gemakkelijk filteren via de checkboxes of de zoekbalk om uit te komen op jouw ideale abonnement. Vervolgens kun je het aanschaffen in de webwinkel van de vervoerder. Wij sturen je door naar de juiste pagina.

Je kunt ook eerst meer info opvragen door op de knop achter het abonnement te klikken. Heb je nog suggesties voor deze website? Dan kun je contact met ons opnemen.