HTM

HTMBedrijfAbonnementUitleg
Welkom

op ovchipkaartabonnement.nl. Op deze website vind je alle OV-chipkaart abonnementen van het HTM. Waarom deze site?

Makkelijk: we hebben een overzicht nodig van alle beschikbare abonnementen om jouw geschikte abonnement te kunnen vinden. Dit is de enige website met het complete overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen in Nederland.

Je kunt gemakkelijk bekijken wanneer een abonnement geldig is, bij welke vervoerder en hoeveel korting het jou gaat opleveren! Deze site is onafhankelijk van TLS en de vervoerders. Heb je vragen of suggesties voor verbeteringen? Neem hier contact met ons op.

HTM  is een Nederlandse vervoersmaatschappij en gevestigd in Den Haag, die het openbaar vervoer met tram en bus exploiteert in de regio Haaglanden. Sinds 2006 exploiteert HTM een lightrailverbinding onder de naam Randstadrail naar Zoetermeer.

HTM verbinden mensen met mensen en mensen met plekken. Van deur tot deur en voor iedereen! We verbinden binnen de regio Den Haag, met de regio en daarbuiten. En dat doen ze al anderhalve eeuw.

HTM verricht haar vervoerdiensten op concessiebasis in de gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Zoetermeer. Deze gemeenten maken deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH), die sinds 1 januari 2015 als opdrachtgever fungeert voor al het openbaar vervoer in de Rotterdamse en Haagse regio’s.

OV-chipkaart abonnement HTM

Connexxion is een van de toonaangevende vervoerders in Nederland en is in bijna alle provincies wel actief met het verzorgen van het OV. Het OV-chipkaart abonnement Connexxion is geschikt om te reizen in gebieden waar Connexxion het OV verzorgt. In onderstaand overzicht zie je de mogelijkheden! Let erop dat je een abonnement alleen op je OV-chipkaart kunt zetten als je een persoonlijke OV-chipkaart hebt.

Heb je extra info nodig over wat een abonnement precies inhoudt? Lees hier meer over wat een abonnement inhoudt.

Extra uitleg over deze website

Wij hebben voor het eerst een totaaloverzicht van alle abonnementen voor op de OV-chipkaart gemaakt. Op deze site vind je hét overzicht met alle abonnementen. Je kunt gemakkelijk filteren via de checkboxes of de zoekbalk om uit te komen op jouw ideale abonnement. Vervolgens kun je het aanschaffen in de webwinkel van de vervoerder. Wij sturen je door naar de juiste pagina.

Je kunt ook eerst meer info opvragen door op de knop achter het abonnement te klikken. Heb je nog suggesties voor deze website? Dan kun je contact met ons opnemen.