Abonnement Zuid-Holland

op de website met het enige overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen in Nederland. Hier kun je gemakkelijk zien welk OV-chipkaart abonnement Zuid-Holland geschikt is voor jouw reisgedrag. Bovendien kun je gemakkelijk vergelijken als je ook door andere regio’s reist. Ten slotte kunnen alle abonnementen gekocht worden op de websites van de vervoerders.

Deze website is niet gemaakt door de vervoerders of TLS, maar is een onafhankelijk initiatief. Heb je daarom vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten.

Waarom je een abonnement nodig hebt? Een abonnement op je OV-chipkaart kan nuttig zijn als je een voorspelbaar reisgedrag hebt. Weet je dat je elke dag een bepaald traject reist, bijvoorbeeld van je huis naar je werk, dan kan een abonnement zorgen voor korting op je reiskosten! Daarnaast zijn er abonnementen met kortingen bij een bepaalde leeftijdsgroep, bijvoorbeeld kinderen.

Er zijn verschillende vervoerders die allemaal verschillende abonnementen hebben gemaakt. Bekijk daarom goed welk abonnement geschikt is voor jou. Gebruik de filters aan de linkerkant van het scherm. Let op: een abonnement kan alleen gezet worden op een persoonlijke OV-chipkaart.

Hoe werkt deze website? Simpel: zoek op je eigen manier jouw geschikte OV-chipkaart abonnement Zuid-Holland. Dit kan door te klikken op de checboxes links in beeld. Hiernaast is er een schuif om je minimum en maximum prijs in te stellen. Ten slotte kun je zoeken via de zoekbalk rechts boven het overzicht.

Heb je een ideaal abonnement gekozen? Bekijk dan meer info op de website van de vervoerder of bestel hem daar direct! Je kunt na het afrekenen de kaart ophalen bij een oplaadautomaat of een ophaalautomaat. Zit je nog met een vraag, heb je een suggestie of tip? Neem gerust contact met ons op.