Amsterdam

op het totaaloverzicht van alle OV-chipkaarten en -abonnementen in Amsterdam. Hier vind je een gemakkelijk overzicht van iedere OV-chipkaart Amsterdam. Je kunt gemakkelijk bekijken welke OV-chipkaart of abonnement geschikt is voor jouw reisgedrag. Bovendien zie je meteen hoe duur het is en waar je het kunt kopen.

Voor vragen of suggesties kun je contact met ons opnemen.

OV-chipkaart abonnement Amsterdam

Een OV-chipkaart abonnement kan op je persoonlijke OV-chipkaart gezet worden om te profiteren van extra korting. Zo’n korting kan gelden in een bepaalde regio maar kan ook verbonden zijn aan een vervoerder, zoals GVB in Amsterdam.

Bekijk op deze pagina ook de landelijke abonnementen, die buiten Amsterdam geldig zijn maar ook aantrekkelijk kunnen zijn.

Uitleg over deze website

Dit is de enige website met het totale overzicht van ieder OV-chipkaart Amsterdam. Bovendien zie je ook makkelijk welke landelijke abonnementen aantrekkelijk kunnen zijn als je reist in de regio Amsterdam.

Het vergelijken van abonnementen gaat makkelijk met de checkboxes links in beeld. Je kunt hiermee filteren op bijvoorbeeld regio, vervoerder en prijs. Het bestellen van een abonnement kan door op ‘Bestellen’ te klikken achter het abonnement van je voorkeur. Wil je eerst meer info? Geen probleem, klik dan op ‘Meer info’. Suggesties voor deze website? Stuur ons een berichtje.