Rotterdam

op de site met het overzicht van iedere OV-chipkaart Rotterdam. Reis je regelmatig in de omgeving Rotterdam of wil je een of meerder dagjes voordelig reizen? Dan kan het financieel aantrekkelijk zijn om een abonnement op je OV-chipkaart te zetten. Je kunt hiermee besparen op je reiskosten. In het overzicht hieronder zie je alle beschikbare OV-chipkaarten in Rotterdam. Het vergelijken gaat ook erg makkelijk met de beschikbare filters links van het overzicht.

Deze website is onafhankelijk gemaakt van de vervoerders en TLS. Wil je de makers contacten voor een vraag of suggestie? Dat kan hier.

Een abonnement op je OV-chipkaart zetten kan alleen met een persoonlijke OV-chipkaart. Dit omdat de verkoper je persoonlijke gegevens nodig heeft om het abonnement aan jou te koppelen. Je kunt de abonnementen vrijwel altijd bestellen op de websites van de verkopers: de vervoerders of TLS. In onderstaande overzicht kun je bij ieder abonnement klikken op ‘meer info’ of ‘bestellen’ om op de juiste website te komen.

Nadat je het abonnement gekocht hebt, moet je het nog ‘afhalen’ om het echt op je kaart te krijgen. Dit kan bij een van de vele afhaalpalen of gewoon bij een oplaadautomaat.

Om te kijken of er een geschikt OV-chipkaart abonnement Rotterdam voor jou bijzit, kun je het beste beginnen met het aanklikken van de regio. Deze regio geeft aan waarin het abonnement geldig moet zijn. Let op: soms is een abonnement in meerder regio’s geldig. Dit staat dan vermeld bij het abonnement. Vervolgens kun je kijken welk abonnement overeenkomt met jouw reisgedrag. Reis je dagelijks op een bepaald tijdstip of wil je een weekendje weg?

Het daadwerkelijk bestellen gebeurt door bij het abonnement te klikken op ‘bestellen’. Je wordt dan naar de juiste website van de vervoerder geleid. Heb je nog suggesties of vragen over deze website? Neem dan contact met ons op.