Qbuzz

Welkom op ovchipkaartabonnement.nl. Dit is de enige website met het volledige overzicht van alle OV-chipkaartabonnementen in Nederland. Je ziet nu het overzicht met alle OV-chipkaartabonnementen van Qbuzz. Het zijn er immers erg veel en wij Nederlanders willen graag weten hoe en waar we op kunnen besparen!

Deze website helpt je met het vinden van het juiste OV-chipkaart abonnement van Qbuzz. Maar ook van iedere andere vervoerder. Deze website is geheel onafhankelijk van de vervoerders en TLS. Heb je vragen of suggesties voor ons? Neem even contact met ons op.

QBuzz is regionale vervoerder in Nederland. Qbuzz is onderdeel van BusItalia, wat weer onderdeel is van Ferrovie dello Stato (FS Group) dat actief is in het openbaar vervoer in meerdere landen.

QBuzz rijdt in meerdere OV concessies in nederland. In de procincie Utrecht onder de naam U-OV, de regio Groningen – Drenthe en de regio Drechtsteden, Molenlanden en Gorichem.

Op onze website vindt u alle OV-abonnementen en Dagkaarten van Qbuzz. Voor U-OV hebben we een aparte pagina en selectie-mogelijkheid gemaakt.

OV-chipkaart abonnement Qbuzz

Een OV-chipkaart abonnement van Qbuzz wkun je gemakkelijk bestellen via de bestel link achter ieder weergegeven abonnement. Nadat je betaald hebt, moet je het abonnement nog wel even op je OV-chipkaart activeren. Dit kan bij een NS automaat op het station en ook in veel supermarkten.

Wij hebben het mogelijk gemaakt dat je zelf kunt zoeken in het totale overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen in Nederland. Hier is natuurlijk ook ieder OV-chipkaart abonnement Qbuzz bij inbegrepen. Hieronder staat een totaal overzicht. Zoek en filter zelf door gebruik te maken van de checkboxes links in beeld of door te typen in de zoekbalk.

Als je meer info over een abonnement wil bekijken of gewoon direct wil bestellen, dan kan dit door te klikken op de linkjes achter het abonnement. Heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje.