Den Bosch

op de overzicht pagina met ieder OV-chipkaart abonnement Den Bosch. Als je regelmatig reist in Den Bosch en omstreken, is het wellicht interessant om een abonnement op je OV-chipkaart te zetten. Waarom? Dan kun je met korting reizen! Op deze website vind je het totaaloverzicht van beschikbare abonnementen in de regio Den Bosch, maar ook in heel Nederland.

De website is gebouwd uit eigen initiatief, onafhankelijk van TLS of de vervoerders. Dit omdat wij het handig vonden om zo’n overzicht te maken, vanwege het grote aanbod. Heb je nog vragen of tips? Wij horen het graag van je.

Een abonnement op je OV-chipkaart is handig als je weet dat je binnen een bepaalde periode in Den Bosch reist met het OV. Omdat een abonnement geld kost, moet je goed bekijken welke voor jou geschikt is. Er zijn namelijk abonnementen die gelden per regio, per leeftijdsklasse en per tijdstip dat je reist! Deze website geeft jou het overzicht. Vergeet niet dat je een abonnement alleen op een persoonlijke OV-chipkaart kunt zetten, niet op een anonieme. Lees hier meer over dit onderwerp.

Ten slotte zijn er ookabonnementen die in heel Nederland geldig zijn of in verschillende regio’s. Dit kun je zien in de ‘Geldigheid’ kolom in het overzicht hieronder.

Het zoeken naar je abonnement kan gemakkelijk door gebruik te maken van de checkboxes links van het overzicht en de zoekbalk rechts boven het overzicht. Zodra je een filter inschakelt, zullen de resultaten verfijnd worden.

Als je een geschikt abonnement hebt gevonden, kun je deze direct bestellen of meer info opvragen via de corresponderende linkjes achter het abonnement. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van de verkoper van dit abonnement: de vervoerders. Heb je nog tips voor de website makers of vragen? Laat het ons weten via het contactformulier.