Noord-Brabant

op het Brabantse overzicht van ovchipkaartabonnement.nl. Dit is de website waar je ieder OV-chipkaart abonnement Noord-Brabant kunt bekijken en vergelijken. Bovendien zie je ook het landelijke overzicht, mocht je buiten de Brabantse grens reizen. Dit is het enige echte totaaloverzicht met alle abonnementen.

Deze website is niet gebouwd door de mensen achter de OV-chipkaart, maar is een onafhankelijk project. Wij vonden het simpelweg nuttig om zo’n overzicht te maken vanwege het grote aanbod. Heb je nog een goede suggestie of vraag voor ons, stel hem dan gerust en neem contact met ons op.

Waarom hebben we zo’n OV-chipkaart abonnement nodig? Het kan erg handig zijn als je er een op je kaart hebt, voor korting! Je krijgt bijvoorbeeld korting in een bepaalde regio of op een tijdstip buiten de spits. Bekijk de details in het overzicht hieronder. Zo’n abonnement kun je alleen zetten op een persoonlijke OV-chipkaart, dus niet op een anonieme. Lees er hier meer over.

Er zijn ook abonnementen die geldig zijn in overlappende regio’s of landelijk. Een NS abonnement is altijd landelijk geldig. Ook dit zie je in het overzicht hieronder.

Het zoeken van jouw ideale OV-chipkaart abonnement Brabant gaat heel gemakkelijk: gebruik de filters aan de linkerkant. Hier kun je makkelijk klikken op je voorkeur in type abonnement, je gewenste maximum prijs en regio.

Heb je een interessant abonnement gevonden? Je kunt hem dan direct bestellen via de ‘bestellen’ link of meer info inzien via de ‘Meer info’ knop. Denk je dat er nog iets mist op de website? Contact ons via de contactpagina.