NS

NSBedrijfAbonnementUitleg
Welkom

op ovchipkaartabonnement.nl. Op deze website vind je alle OV-chipkaart abonnementen van de NS. Waarom deze site?

Makkelijk: we hebben een overzicht nodig van alle beschikbare abonnementen om jouw geschikte abonnement te kunnen vinden. Dit is de enige website met het complete overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen in Nederland.

Je kunt gemakkelijk bekijken wanneer een abonnement geldig is, bij welke vervoerder en hoeveel korting het jou gaat opleveren! Deze site is onafhankelijk van TLS en de vervoerders. Heb je vragen of suggesties voor verbeteringen? Neem hier contact met ons op.

NS
De nederlandse Spoorwegen is dé treinvervoerder in Nederland.

OV-chipkaart abonnement NS

Een OV-chipkaart abonnement is handig om te kopen als je regelmatig reist. Je kunt dan een vaste korting krijgen binnen een regio waar een vervoerder rijdt. De abonnementen kun je online bestellen en na het afrekenen via een automaat op je kaart zetten. Deze automaten zijn er in verschillende soorten: de nieuwe ticketautomaat van de NS kan ook gebruikt worden om een besteld abonnement op je chipkaart te zeten. Op deze website vind je een overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen van het GVB zodat jij erachter komt welk abonnement geschikt is als je reist met GVB in Amsterdam.

Meer uitleg over de site

Via deze site kun je zelf jouw ideale abonnement vinden. Let goed op in welke regio een abonnement geldig is. Omdat iedere vervoerder zijn eigen abonnementen heeft, kun je dus alleen van de korting genieten binnen de regio van de vervoerder. Gebruik de filters links in beeld om de juiste regio aan te klikken.

Deze site is een gloednieuw initiatief. Wij hebben dit onafhankelijk van de vervoerders of TLS opgezet. Heb je suggesties of tips voor ons? Neem gerust contact op via het contactformulier.