Groningen

op ovchipkaartabonnement.nl, de website met ieder OV-chipkaart abonnement Groningen. Bekijk en vergelijk alle abonnementen om te zien of er een voor jou bij zit. Deze website is een onafhankelijk initiatief van de vervoerders of TLS. De website is gemaakt omdat wij het handig vonden om zo’n overzicht te hebben.

Heb je een tip voor een verbetering of een vraag? Neem contact met op met de makers van de website.

Wat is een OV-chipkaart abonnement? Deze zijn handig om korting te krijgen op bepaalde trajecten, in een regio of op een tijdstip. Er zit een verschil tussen regionale abonnementen, bijvoorbeeld alleen geldig in Groningen, en landelijke abonnementen van bijvoorbeeld de NS. Lees hier meer over de verschillen tussen de kosten van de abonnementen.

Let goed op de geldigheid van de abonnementen. Een regionaal abonnement kan niet gebruikt worden buiten die regio. Zo zijn er ook abonnementen met een geldigheid op bijvoorbeeld daluren of juist daarbuiten.

Deze website is gemaakt onafhankelijk van TLS of de vervoerders. Wij zagen dat er steeds meer OV-chipkaart abonnementen bij kwamen en vonden het handig om een overzicht te maken. Wil je ons een bericht sturen, dan kan dat via dit contactformulier.

Het zoeken op deze website van jouw geschikte abonnement is heel simpel. Klik gewoon op de checkboxes aan de linkerkant van het scherm en de resultaten worden gefilterd. Je kunt bovendien zoeken op een trefwoord, zoals de naam van het abonnement, een regio of een prijs door te typen in de zoekbalk. Veel filter plezier! Als je besluit een abonnement aan te schaffen, klik dan op de bestel link achter het abonnement of bekijk eerst meer info.