Drenthe

Dit is ovchipkaartabonnement.nl. Hier kun je gemakkelijk zien welk OV-chipkaart abonnement Drenthe het aantrekkelijkste is voor jou! Vergelijk de abonnementen en vraag meer informatie op of bestel direct op de website van de verkoper.

Deze website wordt onderhouden door een onafhankelijk initiatief van de vervoerders of TLS. Heb je vragen of een suggestie? Neem contact met ons op.

Wat en waarom zo’n abonnement? Een abonnement op je chipkaart kan zorgen voor meer korting in een regio of op een bepaald traject. Bovendien zijn er ook landelijke abonnementen die bijvoorbeeld in de daluren korting geven. Je ziet het, genoeg reden om even te bekijken of zo’n abonnement handig voor jou is!

De abonnementen zijn allemaal direct te bestellen op de websites van de vervoerders.

In onderstaande tabel kun je gemakkelijk filteren welk abonnement het beste bij je past. Klik op de checkboxes links in beeld om te vergelijken op regio, prijs of vervoerder. Je kunt natuurlijk ook typen in de zoekbalk.

Als je besluit om een abonnement te kopen of wil je meer info, klik dan op de corresponderende knoppen achter het abonnement van je voorkeur. Je wordt dan doorgeleid naar de website van de aanbieder van dit abonnement. Voor vragen of suggesties kun je contact opnemen met de makers van deze website.