Arriva

ArrivaBedrijfAbonnementUitleg
Welkom

op ovchipkaartabonnement.nl. Op deze website vind je ieder OV-chipkaart abonnement Arriva. Waarom deze site?

Makkelijk: we hebben een overzicht nodig van alle beschikbare abonnementen om jouw geschikte abonnement te kunnen vinden. Dit is de enige website met het complete overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen.

Je kunt gemakkelijk bekijken wanneer een abonnement geldig is, bij welke vervoerder en hoeveel korting het jou gaat opleveren! Deze site is onafhankelijk van TLS en de vervoerders. Heb je vragen of suggesties voor verbeteringen? Neem hier contact met ons op.

Arriva Nederland maakt deel uit van de Arriva Groep, waar Deutsche Bahn eigenaar van is. Arriva is een toonaangevende exploitant van personenvervoer, actief in 14 Europese landen

In Nederland is Arriva met 5.000 medewerkers actief in de provincies Drenthe, Flevoland, Fryslân, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, Overijssel en Zuid-Holland. Naast trein- en busvervoer exploiteert Arriva samen met Koninklijke Doeksen de Waterbus in Zuid-Holland en is Arriva actief in de Nederlandse touringcarbranche onder de naam Arriva Touring.

Openbaar vervoer waar je op kunt vertrouwen, dat is waar wij ons hard voor maken. Of je nou met de trein of bus gaat: wij zorgen voor een goede reis. Wat we daar onder verstaan, ‘een goede reis’? Allereerst natuurlijk dat de reis zoals gepland gaat. En als dat dan een keertje niet zo is, dat heldere informatie meteen duidelijkheid geeft. Een goede reis betekent ook dat het onderweg zo comfortabel mogelijk is. Of het nou de vriendelijke buschauffeur is of altijd wifi in de trein: wie met Arriva reist, merkt het verschil.

U vindt hier het overzicht van alle Arriva OV-chipkaart abonnementen.

OV-chipkaart abonnement Arriva

Een OV-chipkaart abonnement is handig om te kopen als je regelmatig reist. Je kunt dan een vaste korting krijgen binnen een regio waar een vervoerder rijdt. De abonnementen kun je online bestellen en na het afrekenen via een automaat op je kaart zetten. Deze automaten zijn er in verschillende soorten: de nieuwe ticketautomaat van de NS kan ook gebruikt worden om een besteld abonnement op je chipkaart te zeten. Op deze website vind je een overzicht van elk OV-chipkaart abonnement van Arriva zodat jij erachter komt welk abonnement geschikt is als je reist met Arriva.

Meer uitleg over de site

Via deze site kun je zelf jouw ideale abonnement vinden. Let goed op in welke regio een abonnement geldig is. Omdat iedere vervoerder zijn eigen abonnementen heeft, kun je dus alleen van de korting genieten binnen de regio van de vervoerder. Gebruik de filters links in beeld om de juiste regio aan te klikken.

Deze site is een gloednieuw initiatief. Wij hebben dit onafhankelijk van de vervoerders of TLS opgezet. Heb je suggesties of tips voor ons? Neem gerust contact op via het contactformulier.