Connexxion

ConnexxionBedrijfAbonnementUitleg
Welkom

op de site waar ieder OV-chipkaart abonnement Connexxion is te zien! Waarom dit overzicht? Wij vonden het makkelijk om een overzicht te hebben van alle OV-chipkaart abonnementen in Nederland. Het zijn er immers erg veel en wij Nederlanders willen graag weten hoe en waar we op kunnen besparen!

Deze website helpt je met het vinden van het juiste OV-chipkaart abonnement Connexxion. Maar ook van iedere andere vervoerder. Wij zijn totaal onafhankelijk van een vervoerder of TLS. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Connexxion vervoert openbaar vervoer over weg, rail en water in Nederland. Zowel regionaal personenvervoer, als stadsvervoer in een aantal grote en middelgrote steden. Connexxion is onderdeel van Franse Transdev. Zij zijn actie in het openbaar stads- en streekvervoer en tevens in taxidiensten, ambulancezorg, tours en bootvervoer.

Connexxion is ook verantwoordelijk voor de exploitatie van een aantal treinverbindingen. Onder meer de Valleilijn – een treinverbinding tussen de stations Ede/Wageningen en Amersfoort. Het exploiteren van rail-lijnen past in de strategie om reizigers multimodaal vervoer aan te bieden. De activiteiten op het gebied van openbaar vervoer worden uitgevoerd door Connexxion Openbaar Vervoer NV (Hilversum) en de Hermes Groep NV (Weert).

OV-chipkaart abonnement Connexxion

Connexxion is een van de toonaangevende vervoerders in Nederland en is in bijna alle provincies wel actief met het verzorgen van het OV. Het OV-chipkaart abonnement Connexxion is geschikt om te reizen in gebieden waar Connexxion het OV verzorgt. In onderstaand overzicht zie je de mogelijkheden! Let erop dat je een abonnement alleen op je OV-chipkaart kunt zetten als je een persoonlijke OV-chipkaart hebt.

Heb je extra info nodig over wat een abonnement precies inhoudt? Lees hier meer over wat een abonnement inhoudt.

Extra uitleg over deze website

Wij hebben voor het eerst een totaaloverzicht van alle abonnementen voor op de OV-chipkaart gemaakt. Op deze site vind je hét overzicht met alle abonnementen. Je kunt gemakkelijk filteren via de checkboxes of de zoekbalk om uit te komen op jouw ideale abonnement. Vervolgens kun je het aanschaffen in de webwinkel van de vervoerder. Wij sturen je door naar de juiste pagina.

Je kunt ook eerst meer info opvragen door op de knop achter het abonnement te klikken. Heb je nog suggesties voor deze website? Dan kun je contact met ons opnemen.

vervoerder ov-chipkaart abonnement connexxion