Connexxion

Welkom op ovchipkaartabonnement.nl. Dit is de enige website met het volledige overzicht van alle OV-chipkaartabonnementen in Nederland. Je ziet nu het overzicht met alle OV-chipkaartabonnementen van Connexxion. Het zijn er immers erg veel en wij Nederlanders willen graag weten hoe en waar we op kunnen besparen!

Deze website helpt je met het vinden van het juiste OV-chipkaart abonnement van Connexxion. Maar ook van iedere andere vervoerder. Deze website is geheel onafhankelijk van de vervoerders en TLS. Heb je vragen of suggesties voor ons? Neem even contact met ons op.

Connexxion vervoert openbaar vervoer over weg, rail en water in Nederland. Zowel regionaal personenvervoer, als stadsvervoer in een aantal grote en middelgrote steden. Connexxion is onderdeel van Franse Transdev. Zij zijn actie in het openbaar stads- en streekvervoer en tevens in taxidiensten, ambulancezorg, tours en bootvervoer.


Connexxion is ook verantwoordelijk voor de exploitatie van een aantal treinverbindingen. Onder meer de Valleilijn – een treinverbinding tussen de stations Ede/Wageningen en Amersfoort. Het exploiteren van rail-lijnen past in de strategie om reizigers multimodaal vervoer aan te bieden. De activiteiten op het gebied van openbaar vervoer worden uitgevoerd door Connexxion Openbaar Vervoer NV (Hilversum) en de Hermes Groep NV (Weert).

OV-chipkaart abonnement Connexxion

Een OV-chipkaart abonnonement van Connexxion kun je gemakkelijk bestellen via de bestel link achter ieder weergegeven abonnement. Nadat je betaald hebt, moet je het abonnement nog wel even op je OV-chipkaart activeren. Dit kan bij een NS automaat op het station en ook in veel supermarkten.

Wij hebben het mogelijk gemaakt dat je zelf kunt zoeken in het totale overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen in Nederland. Hier is natuurlijk ook ieder OV-chipkaart abonnement Connexxion bij inbegrepen. Hieronder staat een totaal overzicht. Zoek en filter zelf door gebruik te maken van de checkboxes links in beeld of door te typen in de zoekbalk.

Als je meer info over een abonnement wil bekijken of gewoon direct wil bestellen, dan kan dit door te klikken op de linkjes achter het abonnement. Heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje.