U-OV

Welkom op onze website met het totaaloverzicht van ieder OV-chipkaart abonnement U-OV. Wil je weten hoe jij het beste kunt reizen in Utrecht? Ben je op zoek naar korting en reis je al met de OV-chipkaart? Bekijk dan hier zelf wat je kunt besparen!

De U-OV abonnementen zijn online te bestellen bij U-OV. Dit zie je in onderstaande overzicht. De abonnementen zijn geldig bij U-OV in Utrecht stad en bij Qbuzz in de rest van de provincie Utrecht! Bekijk hieronder of een abonnement handig is voor jou. Mocht je een vraag of suggestie hebben voor deze website, neem gerust contact met ons op.

OV-chipkaart abonnement U-OV

Waarom een abonnement voor je OV-chipkaart? Net als bij de oude strippenkaart abonnementen, kan een abonnement erg voordelig voor je uitpakken. Als je regelmatig reist in een regio kun je met het juiste abonnement flink besparen op de reiskosten!

Op deze site vind je elk OV-chipkaart abonnement U-OV, maar ook van andere regio’s in Nederland. Bekijk zelf wat voor jou het geschikte abonnement is door te filteren. Wil je meer weten over wat een abonnement op je OV chipkaart precies inhoudt? Lees hier meer over de abonnementen.

Wij hebben het mogelijk gemaakt dat je zelf kunt zoeken in het totale overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen in Nederland. Hier is natuurlijk ook ieder OV-chipkaart abonnement U-OV bij inbegrepen. Hieronder staat een totaal overzicht. Zoek en filter zelf door gebruik te maken van de checkboxes links in beeld of door te typen in de zoekbalk.

Als je meer info over een abonnement wil bekijken of gewoon direct wil bestellen, dan kan dit door te klikken op de linkjes achter het abonnement. Heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje.