U-OV

U-OVAbonnementUitleg
Welkom op onze website met het totaaloverzicht van ieder OV-chipkaart abonnement U-OV. Wil je weten hoe jij het beste kunt reizen in Utrecht? Ben je op zoek naar korting en reis je al met de OV-chipkaart? Bekijk dan hier zelf wat je kunt besparen!

De U-OV abonnementen zijn online te bestellen bij Connexxion. Dit zie je in onderstaande overzicht. De abonnementen zijn geldig bij U-OV in Utrecht stad en bij Connexxion in de rest van de provincie Utrecht! Bekijk hieronder of een abonnement handig is voor jou. Mocht je een vraag of suggestie hebben voor deze website, neem gerust contact met ons op.

OV-chipkaart abonnement U-OV

Waarom een abonnement voor je OV-chipkaart? Net als bij de oude strippenkaart abonnementen, kan een abonnement erg voordelig voor je uitpakken. Als je regelmatig reist in een regio kun je met het juiste abonnement flink besparen op de reiskosten!

Op deze site vind je elk OV-chipkaart abonnement U-OV, maar ook van andere regio’s in Nederland. Bekijk zelf wat voor jou het geschikte abonnement is door te filteren. Wil je meer weten over wat een abonnement op je OV chipkaart precies inhoudt? Lees hier meer over de abonnementen.

Uitleg van deze website

Via deze onafhankelijke website kun je zelf vergelijken en bekijken welk abonnement je nodig hebt. Voor meer info wordt je doorgeleid naar de website van de verkoper (de vervoerders) waar je ook direct het abonnement kunt aanschaffen.

Je kunt vergelijken door de checkboxes links in beeld te gebruiken of door de zoekbalk te gebruiken.