overal

OveralBedrijfAbonnementUitleg
Welkom

op de site waar ieder OV-chipkaart abonnement Overal is te zien! Waarom dit overzicht? Wij vonden het makkelijk om een overzicht te hebben van alle OV-chipkaart abonnementen in Nederland. Het zijn er immers erg veel en wij Nederlanders willen graag weten hoe en waar we op kunnen besparen!

Deze website helpt je met het vinden van het juiste OV-chipkaart abonnement Overal. Maar ook van iedere andere vervoerder. Wij zijn totaal onafhankelijk van een vervoerder of TLS. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Overal is dé naam voor het Openbaar Vervoer in Noord-Holland Noord. Onder deze naam biedt vervoerder Connexxion haar producten en diensten aan in de regio Noord-Holland Noord. Naast de vertrouwde buslijnen van Connexxion, kent de regio Noord-Holland Noord een verscheidenheid aan lokale initiatieven zoals de buurtbussen en de Hugo Hopper.

De reizigers is niet altijd op de hoogte van de nieuwe naam Overal met alle verschillende mogelijkheden. De buslijnen en diensten worden uitgevoerd door Connexxion (Vroeger NZH).

In de regio Noord-Holland Noord biedt Connexxion, naast de vertrouwde vaste buslijnen die veelal de grotere kernen verbinden, een flexibel OV systeem dat bestaat uit Overalflex en Overal Taxi. Overalflex werkt op basis van kleine busjes die alleen rijden als de reizigers ze reserveren. Op de momenten dat er geen vaste buslijnen of Overal-flex busjes rijden, kan de reiziger kiezen voor Overal Taxi. Deze taxiservice rijdt van deur tot deur tegen de reguliere taxitarieven minus 10%.

OV-chipkaart abonnement Overal

Overal is de toonaangevende vervoerder in Noord-Holland Noord  In onderstaand overzicht zie je de mogelijkheden! Let erop dat je een abonnement alleen op je OV-chipkaart kunt zetten als je een persoonlijke OV-chipkaart hebt.

Heb je extra info nodig over wat een abonnement precies inhoudt? Lees hier meer over wat een abonnement inhoudt.

Extra uitleg over deze website

Wij hebben voor het eerst een totaaloverzicht van alle abonnementen voor op de OV-chipkaart gemaakt. Op deze site vind je hét overzicht met alle abonnementen. Je kunt gemakkelijk filteren via de checkboxes of de zoekbalk om uit te komen op jouw ideale abonnement. Vervolgens kun je het aanschaffen in de webwinkel van de vervoerder. Wij sturen je door naar de juiste pagina.

Je kunt ook eerst meer info opvragen door op de knop achter het abonnement te klikken. Heb je nog suggesties voor deze website? Dan kun je contact met ons opnemen.