Overal

Welkom op ovchipkaartabonnement.nl. Dit is de enige website met het volledige overzicht van alle OV-chipkaartabonnementen in Nederland. Je ziet nu het overzicht met alle OV-chipkaartabonnementen van Overal. Het zijn er immers erg veel en wij Nederlanders willen graag weten hoe en waar we op kunnen besparen!

Deze website helpt je met het vinden van het juiste OV-chipkaart abonnement van Overal. Maar ook van iedere andere vervoerder. Deze website is geheel onafhankelijk van de vervoerders en TLS. Heb je vragen of suggesties voor ons? Neem even contact met ons op.

Overal is dé naam voor het Openbaar Vervoer in Noord-Holland Noord. Onder deze naam biedt vervoerder Connexxion haar producten en diensten aan in de regio Noord-Holland Noord. Naast de vertrouwde buslijnen van Connexxion, kent de regio Noord-Holland Noord een verscheidenheid aan lokale initiatieven zoals de buurtbussen en de Hugo Hopper.

De reizigers is niet altijd op de hoogte van de nieuwe naam Overal met alle verschillende mogelijkheden. De buslijnen en diensten worden uitgevoerd door Connexxion (Vroeger NZH).

In de regio Noord-Holland Noord biedt Connexxion, naast de vertrouwde vaste buslijnen die veelal de grotere kernen verbinden, een flexibel OV systeem dat bestaat uit Overalflex en Overal Taxi. Overalflex werkt op basis van kleine busjes die alleen rijden als de reizigers ze reserveren. Op de momenten dat er geen vaste buslijnen of Overal-flex busjes rijden, kan de reiziger kiezen voor Overal Taxi. Deze taxiservice rijdt van deur tot deur tegen de reguliere taxitarieven minus 10%.

OV-chipkaart abonnement Overal

Overal is de toonaangevende vervoerder in Noord-Holland Noord In onderstaand overzicht zie je de mogelijkheden! Let erop dat je een abonnement alleen op je OV-chipkaart kunt zetten als je een persoonlijke OV-chipkaart hebt.

Heb je extra info nodig over wat een abonnement precies inhoudt? Lees hier meer over wat een abonnement inhoudt.

Wij hebben het mogelijk gemaakt dat je zelf kunt zoeken in het totale overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen in Nederland. Hier is natuurlijk ook ieder OV-chipkaart abonnement Overal bij inbegrepen. Hieronder staat een totaal overzicht. Zoek en filter zelf door gebruik te maken van de checkboxes links in beeld of door te typen in de zoekbalk.

Als je meer info over een abonnement wil bekijken of gewoon direct wil bestellen, dan kan dit door te klikken op de linkjes achter het abonnement. Heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje.