Abonnement Utrecht

Dit is de website met het totaaloverzicht van iedere OV-chipkaart Utrecht. Bovendien kun je ook de abonnementen zien van buiten de regio Utrecht. Door de abonnementen te filteren kun je makkelijk zien welke chipkaart geschikt is voor jouw reisgedrag.

Waarom deze website? Er zijn steeds meer OV-chipkaart abonnementen bij gekomen. Ze zijn te koop in verschillende webshops. Deze website biedt het enige overzicht waarin je alle OV-chipkaarten gemakkelijk kunt vergelijken binnen je eigen regio. De website is onafhankelijk gemaakt van de vervoerders of TLS. Hier kun je in contact komen met ons.

De mogelijkheid van een abonnement op je OV-chipkaart zetten is nog niet alom bekend. Toch is het erg handig om te doen, je kunt zo namelijk reiskosten besparen! Reis je bijvoorbeeld elke dag op en neer naar je werk met het OV, dan kan een regionaal abonnement wellicht de moeite waard zijn. De abonnementen zijn soms verbonden aan eenmalige kosten, maar meestal betaal je per maand een vast bedrag. In ruil hiervoor krijg je korting. Let goed op waar een abonnement allemaal geldig is.

Omdat alle vervoerders apart de abonnementen hebben opgezet, kan het soms lastig zijn om te bepalen welk abonnement je nodig hebt. Daarom is deze website gekomen, vanuit eigen initiatief, onafhankelijk van de vervoerders of TLS.

Heb je hulp nodig om te bepalen welk OV-chipkaart abonnement Utrecht bij je past? Daar is deze website juist zo handig voor! Vergeet ook niet de landelijke abonnementen te checken die ook te vinden zijn in onderstaande overzicht, door links in de lijst te klikken op ‘landelijk’. Wellicht zijn deze ook interessant voor je. Met de filters links in beeld kun je gemakkelijk tot jouw geschikte abonnement komen. Het slimste is om eerst een regio te kiezen en vervolgens naar de prijs te kijken. Lees goed bij ieder abonnement wat de voorwaarden zijn. Ieder abonnement heeft meer info door te klikken op ‘meer info’. Je wordt dan doorgeleid naar de website van de vervoerder die het abonnement verkoopt.

Heb je vragen of suggesties voor ons? Stuur ons gerust een berichtje.