OV abonnement

Wist je dat er een heel nieuw scala aan abonnementen voor het OV is? Er zijn meer dan 150 verschillende OV-chipkaart abonnementen gemaakt door de verschillende vervoerders. Deze abonnementen kunnen voor jou een besparing van je reiskosten opleveren. Op deze website vind je het overzicht van alle OV abonnementen van alle verschillende vervoerders. Bekijk onze homepage voor het totaaloverzicht van alle OV-chipkaart abonnementen.
Soorten en maten

Omdat vrijwel alle vervoerders in Nederland een aantal OV abonnementen hebben opgezet, zijn er veel verschillende soorten OV-chipkaart abonnementen. Een OV-chipkaart abonnement is alleen te gebruiken op een persoonlijke OV-chipkaart. Je kunt hier een abonnement opzetten welke automatisch wordt gebruikt als je incheckt in een gebied waar dat abonnement geldig is. Het is bovendien mogelijk om meerdere abonnementen naast elkaar op je kaart te hebben als je in verschillende regio’s wilt profiteren van korting.
Het kiezen van jouw ideale abonnement gaat gemakkelijk op onze homepage met de verschillende filter mogelijkheden. Of je kiest voor een van de onderstaande keuzes.

Overzicht van vaak gezochte regio’s waar een OV-chipkaart abonnement geldig is

Er zijn bovendien landelijke abonnementen die ook te bekijken zijn op onderstaande pagina’s.