Veolia

WelkomAbonnementUitleg
Welkom

op ovchipkaartabonnement.nl. Dit is de website met het volledige overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen. Je ziet nu het OV-chipkaart abonnement Veolia.

Tip: Als je een Veolia abonnement voor in de omgeving Zeeland zoekt (Zeeuws-Vlaanderen), klik dan op de checkbox ‘Zeeland’ om de abonnementen van Connexxion te bekijken. Een aantal abonnementen is namelijk ook geldig voor Veolia lijnen in Zeeuws-Vlaanderen. Vergeet niet om eerst de checkbox ‘Veolia’ uit te klikken voordat je klikt op ‘Zeeland’.

OV-chipkaart abonnement Veolia

Een OV-chipkaart abonnement Veolia kan gemakkelijk gebruikt worden om op je reiskosten te besparen. Je hoeft het alleen maar eenmalig aan te schaffen en op je OV-chipkaart te zetten. Vervolgens wordt je abonnement bij het in- en uitchecken automatisch van je persoonlijke OV-chipkaart gebruikt.

Bekijk ook of andere abonnementen in andere regio’s handig kunnen zijn voor jouw reisgedrag.

Uitleg van deze website

Het zoeken van jouw geschikte OV-chipkaart abonnement kan gemakkelijk door gebruik te maken van de filters aan de linkerkant van het scherm. Je kunt ook zoeken in de zoekbalk. Bovendien kun je de prijs schuif gebruiken om jouw minimum en maximum prijs per maand aan te geven. Wil je extra info over een abonnement zien? Klik dan op ‘Meer info’ achter een abonnement. Je gaat vervolgens naar de website van de verkoper van het abonnement.

Voor vragen, tips of opmerkingen over deze website kun je contact met ons opnemen. Check ook eens de OV-chipkaart website voor algemene info over de OV-chipkaart.

vervoerder ov-chipkaart abonnement veolia